Brenda

Anja en ik wonen naast elkaar en hebben gezamenlijk 6 valkparkieten en een blinde amazone-papegaai. We gingen een lang weekend weg en Sandra heeft 4 dagen voor onze vliegende brigade gezorgd. Ze hebben haar en haar zus wel ff bezig gehouden door te ontsnappen, dat was hun "vrolijke noot"? Wij vinden het ideaal dat onze vriendjes gewoon thuis in hun eigen omgeving kunnen blijven en ze zijn prima verzorgd.
Sandra is een lieverd met een groot hart voor dieren.
Wij maken een volgende keer heel graag weer gebruik van haar goede verzorging.

dinsdag 30 oktober 2018 09:45
Inge de Vos

Hoi Sandra,

Ik wil je nogmaals bedanken voor alle goede zorgen die je aan Kraker hebt gegeven. Ik ben enorm blij dat je met zo veel liefde en aandacht hem alles hebt gegeven wat hij nodig had aan voer, medicijnen en aandacht. Veel dank voor alle tijd die je aan hem hebt besteed. Ook de manier waarop je steeds met mij hebt gecommuniceerd is geweldig. Ik kan me geen betere oppas wensen.

Ik ben blij dat we de goede samenwerking kunnen voortzetten en ik in mijn vakanties ook weer op je mag rekenen voor Brutus en Kai. Het is voor mij een grote geruststelling te weten dat het thuis voor mijn poezen zo perfect is geregeld. Daardoor kan ik ook ontspannen genieten van mijn vakantie.

Groetjes, Inge

dinsdag 08 augustus 2017 13:04
Inge

Hoi Sandra,

Hartelijk dank voor de verzorging van Kraker.

Groetjes Inge

donderdag 15 juni 2017 19:09
Powered by JoomVita VitaBook

Volg ons ook op:            


Copyright © 2018. All Rights Reserved.